Mari Kulonen – tilojen tekijä

Intohimo sisustukseen, kauniisiin tiloihin sekä tuotteisiin sai kipinän ryhtyä kouluttautumaan uusille urille. Pitkä ura vakuutusmaailmassa sai jäädä ja suoritin Sisustualan ammattitutkinnon. Työskentelin visualistina. Visualistin työssä erilaisten tilojen sisustaminen ja tekeminen opetti minulle paljon. Kuitenkin haaveilin omasta myymälästä ja tuotteista, joissa on oma fiiliksensä ja joita ei muilla ole tarjota.

Päätin, että nyt tai ei koskaan. Tuotteet tulee etsiä! Ja niin kävi, että upeat tanskalaiset Villa Collectionin tuotteet löytyivät.
Ja niin myKOTOSA oli mahdollista!

Skandinaavisuus, monipuoliset materiaalit, tunne ja laatu. Tämä kaikki välittyy myKOTOSA:n tuotteista. Seuraan trendejä mutta tuotteet pyrin valikoimaan niin, että ne kestävät myös hyvin aikaa. Ja ennenkaikkea haluan, että kaikilla on niitä mahdollisuus ostaa. Kotosa koti kuuluu kaikille!

MyKOTOSA palvelee verkossa sekä studiomyymälässä Nokialla. Studiomyymälässä kaikki tuotteet ovat nähtävissä ja ihasteltavissa. Laadukas asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan siihen panostaa. Jos mielessäsi on jokin tietty tuote, jota et myKOTOSA:lta löydä, ota yhteyttä niin etsitään se yhdessä!

Are you feeling kotosa?

Palveleva studiomyymälä

Studiomyymälä palvelee Nokialla, osoitteessa Nosturikatu 3 A.  Täällä pääset tutustumaan ja ihastelemaan kaikkia myynnissä olevia tuotteita! Myymälässä voit maksaa ostoksesi yleisimmillä maksukorteilla. Voit myös ostaa tuotteet verkkokaupasta ja noutaa ne studiomyymälästä, säästyt postimaksuilta.

Studiomyymälä on avoinna sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä kun haluat tulla ihastelemaan tuotteita livenä tai noutaa verkkokaupasta ostamasi tuotteet.  Sovitaan sinulle sopiva aika!

Studiomyymälässä järjestetään myös tapahtumia! Näistä ilmoitamme erikseen. Sinulla on myös mahdollisuus järjestää ystävillesi sisustusiltoja myymälässämme. Ideoidaan yhdessä ihana hetki, kauniiden sisustustuotteiden parissa!

Lämpimästi tervetuloa!

Ainutlaatuisia tuotteita

Villa Collection Denmark tarjoaa pohjoismaisen sisustusmaailman, joka koostuu omasta designista ja tarkoin valikoiduista tuotteista, jotka ammentavat inspiraationsa skandinaavisesta tyylistä. Villa Collectionin tyyli pohjautuu tanskalaiseen rentouteen, joka tunnetaan kautta maailman. Tuotteet ovat yksityiskohdiltaan ja materiaaleiltaan laadukkaita.

Villa Collectionin tuotteilla luot kotiisi lämpimän tunnelman!

MyKOTOSA, myy ainoana liikkeenä Suomessa Villa Collectionin tuotteita näin laajalla valikoimalla!

Muita myynnissä olevia merkkejä

Luottokumppani sisustussuunnittelijalle

Työskenteletkö sisustussuunnittelijana? Helpotamme sinun työtäsi, etsimällä asiakkaasi tarpeisiin sopivat piensisustustuotteet!

Ota yhteyttä ja etsitään tuotteet yhdessä!

Kaipaatko sisustussuunnittelijaa? Teemme yhteistyötä laadukkaan ja ammattitaitoisen Sisustellen kanssa.

Sisustusta sydämellä ja ammattitaidolla: www.sisustellen.fi